Contact

Contact met de makelaar

V.O.F. Ooster-Linge 2 is een samenwerkingsverband tussen Heijmans Vastgoed B.V. en AM B.V. Project Hoog Dalem is een bouwproject wat door V.O.F. Ooster-Linge 2 is opgezet.

Voor de verkoop van de woningen in bouwproject Hoog Dalem hebben we een tweetal makelaardijen geselecteerd. Dit zijn leuk! makelaars en Van der Brugge Makelaardij. Beide partners zitten gevestigd in Gorinchem. Ze zijn van alle ins & outs op de hoogte van bouwproject Hoog Dalem.

Dus wanneer u nog vragen, van welke aard dan ook, over project Hoog Dalem heeft, kunt u contact opnemen met onze partners. Zij staan graag voor u klaar met een passend advies.

Belangstelling? Onze makelaars staan voor u klaar!

Yvonne van der Kevie

Makelaar bij Leuk! makelaars

Stefan Schreuder

Makelaar bij Van der Brugge makelaardij

(0183) 63 50 11 stefan@vanderbrugge.nl

Samen wordt het beter, samen zijn wij er voor u

Overweegt u een huis in deelfase Linde te kopen, weet dan dat u er niet alleen voor staat. Ons team is er om u te begeleiden van A tot Z. Op die manier is een huis kopen zorgeloos en geniet u optimaal van deze leuke en spannende reis.

Puck Sprunken

Verkoopmanager bij AM

Caroline Kooiman

Wooncoach bij Havestate

Voorbehoud

De perspectieftekeningen en de ingekleurde plattegronden in deze brochure geven een impressie. Het is met recht een ‘artist impression’ waarin de illustrator zich soms wat artistieke vrijheden gunt. De inrichting van de openbare ruimte is naar de fantasie van de illustrator ingevuld. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan deze tekeningen geen rechten worden ontleend. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden. Deze brochure maakt geen onderdeel uit van de contractstukken.

Even iets snel terugkijken?