Meer dan een wijk

Meer dan een wijk

Hoog Dalem ligt mooi in het groen tegen de weilanden van Gorinchem en vlak bij het water. Door de vele hagen, beplantingen, de knotwilgen, elzen en groene grasbermen is dit een plek waar stad en land elkaar ontmoeten. De bijzondere architectuur met rijke detaillering, een smaakvol kleurenpallet, afwisseling in dakvorm en -hoogte zorgen ervoor dat elke straat een eigen karakter krijgt.

In Hoog Dalem wordt gewoond, gewerkt en gebouwd. De wijk begint al lekker te leven. Dankzij de speelse en groene opgezet is het een heel fijne plek voor kinderen om op te groeien. De vier verschillende deelgebieden hebben allemaal een andere sfeer én een ander woningaanbod.

Inmiddels is in het deelgebied Centrum Hoog Dalem een winkelcentrum geopend. Dit is de perfecte spot voor de dagelijkse boodschap en dient tevens als ontmoetingsplek voor de wijkbewoners. Aan de binnenstraat en het plein van het winkelcentrum zijn diverse dagwinkels, horecagelegenheden en twee grote supermarkten gesitueerd. Ideaal, voor een snelle boodschap hoeft u de wijk dus niet uit. En het fijne is dat Het Lint dicht aan Centrum Hoog Dalem grenst.