Contact

Contact met de makelaar

V.O.F. Ooster-Linge 2 is een samenwerkingsverband tussen Heijmans Vastgoed B.V. en AM B.V.. Project Hoog Dalem is een bouwproject wat door V.O.F. Ooster-Linge 2 is opgezet.

Voor de verkoop van de woningen in bouwproject Hoog Dalem hebben we een tweetal makelaardijen geselecteerd. Dit zijn Koster Makelaardij en Van der Brugge Makelaardij. Beide partners zitten gevestigd in Gorinchem. Ze zijn van alle ins & outs op de hoogte van bouwproject Hoog Dalem.

Dus wanneer u nog vragen, van welke aard dan ook, over project Hoog Dalem heeft, kunt u contact opnemen met onze partners. Zij staan graag voor u klaar met een passend advies.

Belangstelling? Onze makelaars staan voor u klaar!

Edwin Koster

Koster Makelaardij bestaat uit enthousiaste, gedreven en deskundige medewerkers. Ons kantoor specialiseert zich met name op de woningmakelaardij in Gorinchem en de directe omgeving. Graag geef ik een uitgebreide uitleg over de woningen en bespreek ik alle mogelijkheden die worden aangeboden in Hoog Dalem.

(0183) 63 00 30 edwin@koster-makelaardij.nl

Stefan Schreuder

Ik ben makelaar in hart en nieren en werk inmiddels alweer 15 jaar met veel plezier bij Van der Brugge. Het leukste vind ik een afwisselende dag waarin ik klanten help bij het maken van één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Ik sta straks met veel enthousiastme de kopers bij met een goed en eerlijk advies.

(0183) 63 50 11 stefan@vanderbrugge.nl


Samen wordt het beter, samen zijn wij er voor u

Overweegt u een huis in deelfase De Populier te kopen, weet dan dat u er niet alleen voor staat. Ons team is er om u te begeleiden van A tot Z. Op die manier is een huis kopen zorgeloos en geniet u optimaal van deze leuke en spannende reis.


Puck Sprunken

Ik ben verkoopmanager bij AM en namens de VOF-Oosterlinge aanspreekpunt voor het project Het Lint deelfase De Populier. Ik ben sinds De Eilanden betrokken bij de ontwikkeling in Hoog Dalem en vol enthousiasme gaan we het laatste deelplan Het Lint verkopen. U treft mij o.a. aan bij de start verkoop en verzorg de communicatie voor Het Lint deelfase De Populier. De makelaars zijn uw directe contactpersonen.

Caroline Kooiman

Ik ben Wooncoach bij Havestate Sales & Support en namens de V.O.F. Ooster-Linge 2 ben ik als kopersadviseur aangesteld om u na aankoop van uw woning optimaal te begeleiden bij het op maat maken van uw woning. Tot aan de oplevering van uw woning ben ik uw vaste aanspreekpunt. Door mijn bouwkundige achtergrond en ruime ervaring kan ik u goed inzicht geven in de mogelijkheden en de bouwcombinatie stimuleren om uw wensen te realiseren.

Even iets snel terugkijken?