Wonen rond het nieuwe park van Hoog Dalem

Het Lint is het groene middengebied van Hoog Dalem. Tussen de woningen aan de Linten ligt het grote, groene park die sfeer en karakter geeft aan Hoog Dalem. Hier is ruimte om te sporten, te spelen en te recreƫren. Daarnaast heeft het park ook een andere belangrijke functie: het zorgt ook voor de waterberging in Hoog Dalem.

Het nieuwe park zorgt voor een relaxed woonlandschap waar u zich direct thuis gaat voelen. Het park wordt ingericht naar het voorbeeld van de klassieke lintbebouwingen. Met slingerende paden, glooiende grasvelden en grote bestaande bomen. In de diverse open ruimtes komen speelplekken voor de kinderen, plekken om te picknicken en is er ruimte voor een gezellige buurt barbecue.

Het parkachtige gebied wordt vormgegeven als de tuin van Hoog Dalem. Een tuin waar u dus ook diverse fruitbomen gaat vinden als appel, sierkers, peer en notenbomen. Door het park ligt een brede wadi, die naast de functie als wateropvang ook zorgt voor bloeiende flora en fauna. Het wandelpad met kleine bruggetjes zorgt voor de verbinding van de diverse parkelementen. Samen geven zij het park een geheel eigen sfeer.

Ook wonen aan dit fraaie park?