Sanitair en keuken

Lekker languit in bad met een boek of uitgebreid koken voor vrienden? Van alle ruimtes in huis worden de keuken en de badkamer het meest intensief gebruikt. Juist daarom worden alle woningen in Het Lint Linde opgeleverd met een volledig ingerichte badkamer en is er een mogelijkheid om via Homestudios een keuken te bestellen.

Keuken

Goed gereedschap is het halve werk. We hebben dus goed nieuws voor hobbykoks en thuisbakkers: er is een mogelijkheid om via Homestudios een mooie keuken te bestellen (deze kosten zitten niet in de von-prijs), deze zullen na oplevering worden geplaatst en zijn klaar voor gebruik. En wilt u een keuken naar eigen smaak en indeling? Geen probleem. Bij Homestudios kunt u al uw wensen bespreken.

Badkamer

Bent u van de snelle douche? Of gaat u voor een uitgebreide wellness beleving? Hoe dan ook, in de badkamer ervaart u de luxe afwerking van uw woning optimaal. Niets is aan het toeval overgelaten. Uw woning heeft onder andere een vrijhangend toilet en een inloopdouche. Natuurlijk is al het sanitair van de hoogste kwaliteit. U kunt voor de vloer- en wandtegels, uit diverse kleuren kiezen. Uw badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten? Ook dat is mogelijk!