Ongelooflijk mooie omgeving

Is Gorinchem voor u dé uitgelezen plek om te wonen en wellicht een huis te kopen? Dan kunt u kiezen voor een huis in het centrum van de stad. Maar heeft u Hoog Dalem al eens overwogen? Deze uitbreidingswijk biedt al het goede van Gorinchem en voegt daar veel hedendaags wooncomfort aan toe. De nieuwbouwwijk is bijzonder ruim opgezet en parkeren is hier nooit een probleem. Kortom: heerlijk rustig, ruim en nieuw wonen met het oude centrum op 10 minuten fietsafstand.

Gorinchem is een geweldige plaats om in te leven. De stad is veel historische gebouwen, gezellige straatjes en mooie pleinen rijk. Lekker rondstruinen, neerstrijken op het terras aan de Lingehaven of even een praatje met een oude bekende maken. Gorinchem is een stad met een dorpse sfeer. Hier voelt u zich snel thuis… en wilt u nooit meer weg.

De oude vestingstad biedt alles wat u vandaag de dag kunt wensen. Van allerlei soorten winkels tot gezellige horecagelegenheden, diverse musea, theaters en een bioscoop. Voor een heerlijke middag winkelen of een avond uit hoeft u de stad dus helemaal niet uit.

Rustig, ruim en nieuw wonen met het oude centrum op 10 minuten fietsafstand

U vindt Gorinchem aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. Dankzij de ligging bij de A15 en A27, het aanwezige bus- en treinstation en de jachthaven aan de rivier Boven Merwede is Gorinchem goed en snel bereikbaar en bent u zo in Utrecht of Rotterdam.

Zin om er lekker op uit te trekken? De natuur in voor een frisse neus, een gezonde wandeling of een lekkere fietstocht? In Gorinchem zit u goed, want de stad maakt deel uit van de Hollandse Waterlinie. Overal is water om lekker aan te zitten, langs te fietsen of op te varen. In de stad vindt u het Gijs van Andelpark en met een klein stukje rijden bent u in het enorme Nationaal Park De Biesbosch. Echt een aanrader. Net als Slot Loevestein en Fort Vuuren.

Meer informatie over Gorinchem vindt u op