Nieuwbouw kopen is slim

Klussen is voorlopig niet nodig. Uw nieuwe huis is gebouwd met duurzame materialen, waardoor de komende jaren geen onderhoud nodig is. En weet u wat ook zo fijn is? Een nieuw huis is heel goed geïsoleerd, waardoor hitte, koude en geluid minder van invloed zijn op uw wooncomfort.

Een huis dat bij u past

Eén van de grootste voordelen van nieuwbouw is dat u dit huis precies zo kunt maken zoals u het wilt binnen de vastgestelde opties. Deel elke verdieping in op een manier die past bij uw leefwijze en laat de woning direct woonklaar opleveren.

Mooi

Huizen die nu worden gebouwd, hebben prachtige, hoge plafonds en deuren. Dit geeft een heel ruimtelijk gevoel. Dat gevoel wordt versterkt door de grote raampartijen die de huizen in Het Lint hebben.

Zekerheid

Het Lint wordt gebouwd met garantie. U weet dus zeker dat het huis altijd af wordt gebouwd en bij eventuele gebreken kunt u (in het algemeen zes jaar, bij ernstige fouten tien jaar) een beroep doen op de garantie.

Energiezuinig en veilig

Wat een fijne gedachte: dit huis is voorzien van rookmelders en de stopcontacten hebben randaarde. En dan heeft u ook nog eens een heel energiezuinig huis. Daarmee helpt u mee aan een beter milieu en bespaart u op uw eigen portemonnee. De energierekening is namelijk veel lager dan bij een ouder huis.